Lodożwirek Napisano 12 Października 2017 #501440 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Chciał bym złożyć skarge na admina nie wiem jaki ma nick ale poznam po nicku i to admin z serwera ffa to jest ip tego serwera i kto był kur*a do tego zdolny żeby dac admina dzieciakowi który ma 7 lat kur*a Oto co sie stalo że pisze skarge Ten dzieciak ADMIN z serwera FFA powiedział swoim niziutkim głosikiem żebym mu cos dropnol ja mu chciałem dropnac m4a4 tylko mialem ak-47 i je wyrzucilem zeby mi tego akacza nie zajumal a ten podszedl i mi zaje**l akacza bachor jeden ku**a a i jeszcze powiedział że mi nie odda bo jestem ciot ku**a święty jeb*ny sie znalazl Jak on nie dostanie degrada to znaczy ze lecicie tylko na hajsy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 12 Października 2017 #501442 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Coś Ci się chyba pomyliło. U nas nie ma żadnego serwera FFA, ani o żadnym takim IP jakie podałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EyWidzeCie Napisano 13 Października 2017 #501449 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi