Sekur Napisano 1 Stycznia 2012 #52385 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nick: sQnks.[t] IP: SteamID (opcjonalnie): STEAM_0:0:44496162 Demko: http://speedy.sh/cMEN2/cziter.dem Data i godzina: 22:30 okolo Rodzaj wspomagacza: aim i mo??e wh Wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sQnks. Napisano 1 Stycznia 2012 #52383 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Hahaha zalosne troche demko, na poczatku co z tego ze mi sie trzesie celownik troszke? to juz nie mozna poruszac celownikiem w tej grze? o.O Jakos dalej nie widac ze cos mam, hahaha zalosne;/, a po 2. Cwaniaczku nie groz mi niczym na steamie i nie wyzywaj od szmat kurw i td bo jestes smieszny. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekur Napisano 1 Stycznia 2012 Autor #52382 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Hmm , dowody mo??e by?? da?? , bo ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sQnks. Napisano 1 Stycznia 2012 #52381 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Taa placz wielki ;( juz powiedzialem o tym Wszystkim mamie i bardzo placze ;/. Juz nie udawaj niewiniatka;) tak zwany : Pro SeKuRze, dobra zobaczymy jak sie na te demko inni wypowiedza :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymiatam! :** Napisano 1 Stycznia 2012 #52380 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Hah... Jak Ty co?? widzisz na tym demku?? Omg ludzie ogarnijcie si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi