Rey Napisano 16 Grudnia 2017 #503683 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Witam. Pewnie nie raz sie zastanawialiście czego nic sie nie dzieje skoro mam kogoś zaobserwowanego (tak było w moim przypadku). Otóż jest na to sposób: Konto >>> Ustawienia konta >>> Inne Ustawienia i tam klikacie Ustawienia powiadomień. I tam sobie ustawiacie czy chcecie dostawać powiadomienia na forum czy maile w różnych sytuacjach. Pomogłem? Weź zostaw plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Grudnia 2017 #503689 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Zawsze można ustawić domyśle obserwowanie tematu dla każdego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 17 Grudnia 2017 Autor #503698 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 No ja miałem obserwowany każdy temat jaki stwarzam A nie przychodziły mi powiadomienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 21 Lutego 2018 Autor #507041 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 No dobra... Ale http://www115.zippyshare.com/v/h0e6jEDx/file.html Kolejna propozycja: Odblokować możliwość przychodzenia powiadomień o nowym komentarzu w dodanej zawartości, myśle że nie jedna osoba chciałaby wiedzieć czy ktoś sie wreszcie wypowiedział w jej podaniu/temacie/propozycji niż szukać odpowiedniego działu i tematu Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Lutego 2018 #507681 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Odblokowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 27 Lutego 2018 #507682 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi