[N]eNeK` Napisano 20 Grudnia 2017 #503791 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Twój nick podczas grania: [N]eNeK` Godzina, data zdarzenia: 20.12.2017 Mapa: 3d_aim_dust2 Opis zdarzenia: Znowu śmieszny fern pokazuje swoją głupotę. STEAM_ID / IP: 0:0:484846 Admin banuje admina, skoro powód czitowanie to rozpisuj demko, które nagrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 20 Grudnia 2017 #503792 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Wstaw swoje demko demko które ja nagrałem się nie zapisało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[N]eNeK` Napisano 20 Grudnia 2017 Autor #503793 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Jeżeli tym razem znowu płaczesz i dostane ub od ubt, to albo ja rezygnuje z admina, albo w koncu zabiorą Ci go, bo się na niczym nie znasz... http://www60.zippyshare.com/v/EbQfUdDF/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FERN1337 Napisano 20 Grudnia 2017 #503794 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Nie tylko ja sądzę ze celownik ci skacze / to nie jest to hltv! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[N]eNeK` Napisano 20 Grudnia 2017 Autor #503795 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Zbanowałeś mnie jak byłem 20 sekund na serwerze... nadpisało to co grałem chwilę wcześniej, teraz Twoja kolej sie wykazać, dawaj hltv/swoje demko, ja swoje sprzed bana dodałem. Grałem 5 minut --> Wyszedłem z serwera na serwer mixowy --> wróciłem bo jeszcze nie było 5 osób chwilę poćwiczyć --> po 20 sekundach, gdzie nawet nie wszedłem do gry dostaje bana, a w miedzyczasie "pochylniademo" została nadpisana po ponownym wejściu na serwer. Masz dowody to je przedstaw, ode mnie tyle, czekam na ub i zabranie admina fernowi, który nic nie potrafi, duzo wyzywa i ogólnie jest jeszcze na poziomie dziecka. Ponczeg :3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Grudnia 2017 #503796 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Demko trwa dosłownie kilka sekund... Po tym nawet nie da się nic wywnioskować. Padły dwa strzały i koniec, ban. UB - nie ma o czym gadać i co rozpisywać. Następnym razem nagraj swoje demko albo poczekaj dłużej aż ktoś pogra chociaż z minutę i dopiero potem banuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 20 Grudnia 2017 #503797 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi