MinDfUcKs Napisano 26 Grudnia 2017 #503981 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Wiek: 16Kontakt: Steam,PW,Email oraz przez serwerStaż w CS'a: około 5 latDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: przyglądam się przez dłuższy czas na gracza i sam nagrywam demo nawet jak HLTV jest na serwie ponieważ raz miałem problem jak zbanowałem gracza bo dema nie mogłem otworzyć a własne demo mogę.Czy kiedyś obsługiwałeś AMXBANS?: niestety nie.Ile masz wolnego czasu?: Na tygodniu gdzieś około 5-6 godzin a w weekendy dłużejUżywałeś jakichś haxów? (Jeżeli tak, to jakich - konkretne nazwy cheatów): Tak ale nie na serwerach pochylani : WallHack (opengl),Bunny Hopa (bhop flop) chyba takie nazwy Dlaczegostarasz się o to stanowisko?: Ponieważ nigdy nie miałem tej funkcji oraz dlatego że kolejna para rąk się może przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 26 Grudnia 2017 #503982 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Nie znam Cię ze serwerów ,więc głos będzie z samego forum. Doświadczenie to nie jest sposób rozpoznawania haxow ,ale sposób normalny. -forum (posty, czas spędzony, średnia aktywność na sb ) Narazie takie +/- Zobaczymy jak inni Cię ocenią. A i jeszcze Janko (http://pochylnia.pl/topic/116235-ubt/) nie otrzymał rezultatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablitto Napisano 26 Grudnia 2017 #503983 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Sorry ziomek, ale będę obiektywny. Jak na razie zajmij się tym co masz i bądź tym adminem, bo wielokrotnie pytałeś się mnie na u@ czy zobaczę gościa, bo nie jesteś pewien. Doświadczenie słabo opisane, ale główny powód to ten do góry, kiedyś może tak, ale na razie nie. Shock_Therapy dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*MiyaGu* Napisano 26 Grudnia 2017 #503985 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Nie. Na forum jesteś mało aktywny, Posty leżą, Doświadczenie -/+ Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 26 Grudnia 2017 #503986 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Na NIE W ogóle kolego się zbyt pospieszyles. Tak jak wyżej bardzo mała aktywność, mizerne doświadczenie a prócz tego za mało Cię znamy. Zaczynasz dopiero... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 26 Grudnia 2017 #503990 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Nie - nie znamy Cię -/+ wiek - nie jesteś aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MinDfUcKs Napisano 26 Grudnia 2017 Autor #504015 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 prosze zamknąć ten temat... dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 26 Grudnia 2017 #504017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Zamykam na życzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 26 Grudnia 2017 #504018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi