vidal123 Napisano 30 Grudnia 2017 #504184 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Witam , Mam propozycję otwarcia nowego servera Deathrun z autorespawnem, rangami za skoki ,możliwością wyboru opcji np. Dodatkowa grawitacja ,bądź szybkość . Czyli chodzi mnie więcej o taki server jaki był tu parę lat temu ,byle server nie miał klas ,ani żadnych skinów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shock_Therapy Napisano 30 Grudnia 2017 #504185 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Rozmowy o tej tematyce, kończyły się na propozycjach. Nie ma co myśleć o tym nawet w dniu dzisiejszym, gdybyś przejrzał inne posty w tym dziale... no właśnie ;) wtedy byś owa wiedzę posiadał. 5! Shock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 30 Grudnia 2017 #504186 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Jak zawsze na deathruny jestem na tak! Tylko praktycznie w 100% pewne jest że nie potrzeba więcej serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Grudnia 2017 #504187 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Dzięki tajnym informacjom które udało mi się zdobyć od aquaxa, mogę stwierdzić że tego typu serwer w najbliższym czasie nie powstanie. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Grudnia 2017 #504188 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2017 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi