Kig4m Napisano 5 Stycznia 2018 #504377 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Pomoże mi ktoś mam taki problem że gdy odpale cs na steam to pogram z 30-40 min i mi się laptop wyłącza, z ns nie mam takiego problemu czego to będzie wina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F!0lk4 Napisano 5 Stycznia 2018 #504378 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Dzieję się tak tylko podczas gry na steamie? Laptop Ci się nie przegrzewa? Miałam podobnie, gdy nie załączał mi się wiatrak w laptopie. Karta się dośc mocno grzała podczas większego obciążenia i zabezpieczenie przed przegrzaniem wyłączało lapka. Pomogła dopiero aktualizacja steowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kig4m Napisano 5 Stycznia 2018 Autor #504379 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Godzinę temu, F!0lk4 -.- napisał: Dzieję się tak tylko podczas gry na steamie? Laptop Ci się nie przegrzewa? Miałam podobnie, gdy nie załączał mi się wiatrak w laptopie. Karta się dośc mocno grzała podczas większego obciążenia i zabezpieczenie przed przegrzaniem wyłączało lapka. Pomogła dopiero aktualizacja steowników. Jak wrócę do domu spróbuję aktualizować sterowniki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 13 Maja 2018 #512253 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 13 Maja 2018 #512254 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Maja 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi