AgresywnyMisieQ Napisano 20 Stycznia 2018 #505251 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Twój nick podczas grania : Agresywny MisieQ Godzina,Data zdarzenia : 20.01.2018 - 16:32:10 Opis zdarzenia : Normalnie grałem na serwerze jak zwykle byłem w drużynie "TT" ale przeniosło potem mnie do "CT" + Mam problem z "Powodem" bo piszę "Wrzuć screeny na Pochylnia.pl" lecz ja nie dostałem screenów obszukałem folder "CSSTRIKE" i nie ma nic więc nie wiem o co chodzi jedynym dowodem oprócz tych "SS" jest "Demko" jeżeli ono jest. Steam_ID / IP : 94.254.175.76 STEAM_0:4:1928957555 + W consoli było coś takiego : BUILD 921 SERVER (0 CRC) Server # 51 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Agresywny MisieQ [AMXBans] Reason : ' wrzuc screeny na Pochylnia.pl' ===== [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 1928957555 ' [AMXBans] Your IP : ' 94.254.175.76 ' [AMXBans] =============================================== Error: server failed to transmit file 'overviews/css_dust2x2.bmp' <--- Coś z tym może być związane ? Kicked : You are BANNED. Check y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 20 Stycznia 2018 #505254 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Screeny zapisują się w postaci HalfLife**.tga gdzie ** oznacza cyfry. Najprawdopodobniej nie możesz ich otworzyć, dlatego ich nie zauważasz. Właśnie te pliki chcemy. Możesz zawsze przez wyszukiwanie wpisać "*.tga" i wyjdą wszystkie pliki z takim rozszerzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgresywnyMisieQ Napisano 20 Stycznia 2018 Autor #505257 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Przepraszam, mój błąd ^,^ Link do SS : http://www99.zippyshare.com/v/gkViiD34/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 20 Stycznia 2018 #505259 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi