neww Napisano 31 Stycznia 2018 #505837 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Serwer: only dd2Data:12:20-01-31Nick podejrzanego: Counter strajkSTEAM_ID (komenda "amx_ip"): Gracza na serwerze narazie nie ma, nie mam jego ip- chyba macie hltv.Link do dema:http://www23.zippyshare.com/v/SJnH58fH/file.html, trochę krótkie, ale myślę , że wyraźnie widać,że używa wspomagaczy.Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): dust2Rodzaj wspomagacza: AimPodejrzane momenty: demko jest krótkie, gdyż była zmiana mapy, ale widać od początku do końca, że strzela podejrzanie + kilka rund temu cały czas odemnie padał, mówił,że mam aima na 100%- zaczął mnie wyzywać, a potem się odpalił Nawet jeśli nie macie pewności po tym krótkim demku, zobaczcie HLTV, raczej wszystko nagralo z godziny 12:15-12:25. Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Lutego 2018 #506440 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Bez IP i tak nic nie zrobimy. z hltv idzie wyciągnąć tylko SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Lutego 2018 #506441 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi