PloKosiu Napisano 3 Lutego 2018 #506112 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Nick: PloKosiu godzina: 14:46 data: 03.02.2018 kolejny raz dostałem bana grałem sobie na nicku PloKosiu zakończyła się mapa ładuje się następna i nagle ban i w dodatku na nick Hizuu na którym nie grałem resetowałem router ale to nic nie dało [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Hizuu [AMXBans] Reason: '' [AMXBans] You can complain about your ban @ Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1795462831' [AMXBans] Your IP: '31.182.1.42' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 3 Lutego 2018 #506117 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi