neww Napisano 5 Lutego 2018 #506256 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Twój nick podczas grania: BOT karigganGodzina, data zdarzenia: 21:00-2018-02-05Mapa: De_dust 2Opis zdarzenia: pomimo, iż miałem tu już screeny, bana za "czitowanie" i dopiero co kupiony steam admin banuje mnie pod powodem "odpalony" hahahahahahaSTEAM_ID / IP :STEAM_0 : 1 : 425830556 Pozdrawiam Bardzo śmieszna sytuacja nie uważacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Lutego 2018 #506257 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 @Elessar prosimy o demko i rozpiskę w ciągu 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elessar Napisano 5 Lutego 2018 #506260 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego 2018 Powiem tak - demka i rozpiski nie wrzucę, bo niestety nie mam na to czasu. Jeśli szanowny team ma czasu więcej, to może zerknąć, jeśli nie no to wiadomo. Uważam, że gracz za dużo wiedział, poza tym steam wczoraj kupiony - w takie cuda to ja nie wierzę. Jeżeli się pomyliłem to zwracam honor i proszę o UB. Jeżeli coś znajdziecie to będzie fajnie. Nawet jeśli dostanie kolega UB to na oku będę miał na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Lutego 2018 #506284 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Lutego 2018 #506285 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi