ProgreSywnY Napisano 6 Lutego 2018 #506358 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Nick na serwerze: ProGreSywnY Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8) : 5-7 Doświadczenie: Szybko się uczę i wiedziałem jak kolega na innym serwerze banuje graczy (Bliski kolega) I parę rzeczy mnie poduczył ? Czy posiadasz Steam: Tak✅ Link do profilu na banid:http://banid.pl/kto?to=0:0:419103405 Link do profilu na Game Tracker: Kontakt: Steam,Ts,Snap, Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Sporo gram na serwerze, Znam wszystkich graczy, I chciałbym mieć admina. Zbanować tych którzy oszukują w grze. Umiem rozpoznać gracza (skilla) od czitera . Będę wchodzić na serwer około godziny 18-22 Co reset na serwerze zmieniam Nick!!! I proszę nie pisać że nie gram wogóle na serwerze. Z mojej Strony wszystko! Dziękuję ? !!!!!!!!!BRAT POTRZEBOWAŁ MOJEGO STEAMA TO MU PRZEKAZAŁEM A POTEM SIĘ ODMIENILIŚMY BO MA SWÓJ!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 6 Lutego 2018 #506360 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Temat ukryty na prośbę autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 6 Lutego 2018 #506361 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Lutego 2018 #506384 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Lutego 2018 #506385 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi