PloKosiu Napisano 7 Lutego 2018 #506426 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Nick: PloKosiu mam pytanie związane z banem; dostałem bana za wyzywanie na 24h ale został on nadany na ip internetu a jestem u dziewczyny i dziś jade do domu co jeśli wejde na serwer bo przecież mam inne ip w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Lutego 2018 #506428 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Dostaniesz Bana za wejście na aktywnym banie, od niego nie można się odwołać, i jest on permanentny (na zawsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PloKosiu Napisano 7 Lutego 2018 Autor #506429 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 okej dziękuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Lutego 2018 #506433 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi