Vast Napisano 9 Lutego 2018 #506537 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 Nick na serwerze: VastWiek: 15Znajomość AMXX (0/8): 6-7Doświadczenie: Amatorskiego doświadczenia nie posiadam. Potrafię obsłużyć AMXMODMENU całkiem sprawnie oraz znam kilka konsolowych komend.Staż w CS'a: 6-7 lat.SteamID: STEAM_0:0:174711480 Link do profilu na banid: *Link usunięty*Link do profilu na GameTracker: *Link usunięty*Kontakt: , Discord : VastPL#3033Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Na serwerze przebywa mało administracji, a cheaterzy są spotykani, wiadomo. Mam myśl, że mogę pomóc serwerowi w stopniu w pewnym stopniu, przebywania na nim i patrolowaniu osób . I ogólnie pomimo niespełniania wszystkich wymagań warto dać mi 'chyba' szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vast Napisano 13 Lutego 2018 Autor #506725 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2018 Z jakiego powodu mój post ignorowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vast Napisano 20 Lutego 2018 Autor #507000 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Nie polecam tego serwera ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGodAvooo. Napisano 20 Lutego 2018 #507001 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 To nie polecja, a tak pozatym: Konto pod podanie. Gracz musi miec 16 lat by podanieskladac.c Na nie. PS: Jak Opiekun ma sie wypowiedzieć jak nikt nie podpisal sie pod tym podaniem i Opiekun ma nieokreslony czas na rozpatrzenie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 20 Lutego 2018 #507012 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 1. Nie grasz na serwerze w dniu napisania podania zacząłeś grać, pograłeś 2 di i ostatni tydzień nie było Cie widać. 2. Czekałem z podaniem licząc że zaczniesz grać, jeśli byś grał dałbym okres próbny, dlatego tez inne podania czekały. I tak rezygnujesz więc podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 20 Lutego 2018 #507013 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi