SSMAN2 Napisano 15 Lutego 2018 #506799 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 SKĄD ALBO W JAKIM JEBANYM FOLDERZE ZNAJDUJĄ SIĘ SS-Y DO CHUJA NIE MAM ICH DEMKA TEZ MI SIĘ NIE ZAPISUJĄ WIEC KURWA SKĄD MAM WZIĄĆ SS-Y -.- CZY ADMINISTRACJA JEST POPIERDOLONA CZY UDAJE UPOŚLEDZENIE 5 STOPNIA -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSMAN2 Napisano 15 Lutego 2018 Autor #506800 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 SSMANIA -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 15 Lutego 2018 #506801 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 15 Lutego 2018 #506806 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 W poprzednim temacie Zeratul podał Ci link, w którym jest wszystko napisane. Czytać nie umiesz? Jest wszystko dokładnie opisane gdzie je znaleźć i pod jaką nazwą są. Jeśli szukać Ci się nie chce to możesz wpisać w menu start *tga i wyskoczą Ci wszystkie pliki z rozszerzeniem tga. Na ich wstawienie i tak miałeś 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 15 Lutego 2018 #506810 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 A tak po za tym nie jesteś na podwórku więc KULTURY trochę !!!!!!! F!0lk4 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 15 Lutego 2018 #506825 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Słuchaj koleżko, w poprzednim temacie, napisanym i tak bez wzoru, gdzie tak na prawdę powinien on przejść z tego tytułu bez echa, podałem Ci link do tematu gdzie miałeś wszystko opisane, kroczek po kroczku, więc powinien poradzić sobie ze wstawieniem ss-ów każdy. Dodatkowo wstawiam SS-y zrobione przeze mnie, żeby nie było, że wcisnąłem zły przycisk w menu: http://www91.zippyshare.com/v/mL5uSoR7/file.html. Jeżeli ja je mam, to Ty tym bardziej powinieneś je mieć. Poza tym, tak jak Madzia wspomniała, miałeś 24h na odwołanie się od bana. Nie zrobiłeś tego, zatem możesz pożegnać się z grą na GXP. Dobranoc! PS.: Trochę więcej kultury na przyszłość w postach, które wychodzą od Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Lutego 2018 #506892 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 17 Lutego 2018 #506893 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi