Skocz do zawartości

Cziter LOLYOU

Rekomendowane odpowiedzi

Serwer: Cod Mw3, ale gra też na go mod jak nie ma admina (na czitach)
Data: 15.02.2018 około godziny 17:40
Nick podejrzanego: LOLYOU
STEAM_ID (komenda "amx_ip"): Komenda "status" STEAM_1:0:1956744459 komenda "amx_ip"  46.186.96.128
Link do dema: http://www52.zippyshare.com/v/3FfTbXvP/file.html
Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): Eldorado
Rodzaj wspomagacza: Bh aim wh
Podejrzane momenty: prawie ciągle

Hahahahahah gra na gomod na cheatach, dziecko proszę Cię nie ośmieszaj się bardziej. Jedna fartowna akcja i od razu demko i wogóle. A odnośnie BH to ono było w klasie xDD   Aaa i nie ładnie okłamywać że ma się 15 lat a tak na prawdę masz 12 :) 

Godzinę temu, LOLJu napisał:

Hahahahahah gra na gomod na cheatach, dziecko proszę Cię nie ośmieszaj się bardziej. Jedna fartowna akcja i od razu demko i wogóle. A odnośnie BH to ono było w klasie xDD   Aaa i nie ładnie okłamywać że ma się 15 lat a tak na prawdę masz 12 :) 

"dziecko" powiedziała osoba która ma 11 lat i przeklina przez mikro na serwerze o ile to ty lolyou. Nie zamierzam sie tu kłócić bo forum od tego nie jest.  Jeżeli chodzi o mój wiek opiekunowi czy innym wyższym stopnią mogę wysłać legitymację na której widnieje mój wiek  oraz mogę powiedzieć coś przez mikrofon. 

11 minut temu, W4RI4T napisał:

"dziecko" powiedziała osoba która ma 11 lat i przeklina przez mikro na serwerze o ile to ty lolyou. Nie zamierzam sie tu kłócić bo forum od tego nie jest.  Jeżeli chodzi o mój wiek opiekunowi czy innym wyższym stopnią mogę wysłać legitymację na której widnieje mój wiek  oraz mogę powiedzieć coś przez mikrofon. 

Po 1 nie mam 11 tylko 15, a ten głos to mój brat który porywa 

Po 2 nie masz 15lat bo na tsie brzmisz na max 13, a legitymację możesz dać brata, który ma 16 lat; )

• Moderator

Co do "bh" - chyba chodziło Ci o abh? Nie wiem jaką ma klasę i perk na tym demku, a w niektórych jest przecież autobunny (przynajmniej w klasie, nie pamiętam czy perk jest taki xD).

8:04 - przeskok na głowę +

8:06 - przeskoki +/-

8:35 - leci celownik za głową +

9:00 - +/-

12:11 - 12:13 - celownik na głowach z małymi przeskokami +

Gra on/off. 

Zbanowany, chcesz to się odwołaj. 

• Moderator

01c544b49564b.png

Zostałeś zbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora.
Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post.

Pozdrawiamy,
Administracja Pochylnia.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...