n-ty dzien Napisano 15 Lutego 2018 #506826 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Jakiego programu graficznego używasz?Gimp Przykłady twoich prac (minmum 5): Jak dlugo zajmujesz sie grafiką?:4 lata Staz na forum:Tydzień Pełniłeś podobną funkcje?:Tak Specjalizacja (sygnatury, avatary, loga, banery):Sygnatura Avatar Dlaczego Ty?:Ponieważ nie ma kto robić Sygnatur albo Avatarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boski Z Polski Napisano 15 Lutego 2018 #506827 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 http://multi-head.pl/topic/92058-odrzuconegrafik/Speedzik wiesz coś o tym? Co do poddania to nwm. Neutral z przechyleniem na nie Jak dla mnie moga być ukradzione. Jeżeli Zrobisz mi nowe zdjęcia z motywem hajsu i napisałem Boski Z Polski to będę na tak Ab3L oceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 15 Lutego 2018 #506828 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Staż na forum minimum miesiąc wymagany, a Ty jesteś o dużo krócej. Minimum postów 30, Ty masz 22. Prace takie średnie jeśli mam być szczera. Ale jak dla mnie próbujesz tylko mieć jakikolwiek kolorek tutaj i nie wiadomo czy byś robił cokolwiek. Poza tym dlaczego na Multihead podpisujesz się nickiem Speedzika? Na nie. Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 15 Lutego 2018 #506829 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) ale co tu oceniać? jakiś idiota, który próbuje być śmieszny, składa wszędzie podania, kradnie prace innego grafika, a jedynym jego osiągnieciem życiowym to było oglądanie filmów dla dorosłych zanim mama wrócila z pracy, nie wiem czemu on jeszcze bana nie ma tutaj :|. Edytowane 16 Lutego 2018 przez wQ. Mumin., Boski Z Polski, Madziaa<3 i 1 inny dodali reakcje 2 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Lutego 2018 #506863 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Co tu dużo pisać. Pana już pożegnamy. Zamykam to coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Lutego 2018 #506864 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi