SunnEd Napisano 21 Lutego 2018 #507045 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Cześć,jestem tutaj nowy na waszej sieci witam wszytkich Chialbym zglośić skarge na gracza:Czysty Jestem Podejrzewam u niego wh nawet ze ma steam tego nie wiem ale ze ma steam i vipa to nie oznacza ze nie moze chetowac przykładowa akcja paka jest zaplantowana na a.Typ sie za wentem ten sie wkampi i zacząl strzelac dal 1 pestke typ dostał głowe ciekawe skad wiedział ? Admina nie było miał staty 80:3 admin jest ma jakies staty 30:6 a teraz gdy admina nie ma dwa razy tyle? A i jeszcze cos To jest tak ze gdy ktos stoi np za drzwiami to go przeskanuje lub bedzie o nim wiedzial gdy nikogo nie ma za dzrwiami on tego nie sprawdza czyli sprawdza tam gdzie sa tylko ludzie Moim zdaniem Typek jest bardzo podejrzany moze ma steam i vipa ale to nie znaczy ze nie moze miec wh typ chodzi zawsze tam gdzie jest więcej ludzi Nie wiem dajcie mu demko czy cos ss nie wystarczy moim zdaniem poniewaz on to włącza i wyłacza tak przypuszczam Nie wiem jak z tym mozna inaczej to wypowiedziec no ale to jest niemozliwe Prosze o jakies demko dla niego lub cos w tym stylu .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 21 Lutego 2018 #507047 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Po pierwsze to jest admin z tego co kojarzę, zależy też o jakim serwerze mówisz. A po drugie to użyj wzoru do skargi/zgłoszenia wraz z dowodami w postaci dema. Niestety nie podam Ci linka bo nie mogę skopiować na telefonie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czysty Napisano 21 Lutego 2018 #507048 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Zastosuj się do wzoru demko masz hltv ciągle nagrywa . A to że jestem lepszy od ciebie i gram na słuchawkach nie znaczy że mam wh Pozdrawiam cię . Napisz jeszcze raz skarge z demkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czysty Napisano 21 Lutego 2018 #507049 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Wzór: Serwer: Data: Nick podejrzanego: STEAM_ID (komenda "status"): Link do dema: Link do mapy (jeśli mapa nie jest standardowa): Rodzaj wspomagacza: Podejrzane momenty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 21 Lutego 2018 #507051 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Prawda czysty ma podejrzane akcje które są głównie na farcie i ma truszke skila ale haksow chyba ni ma XD Add Wertez, AgresywnyMisieQ i Czysty dodali reakcje 3 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 19 Marca 2018 #509042 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Brak zainteresowania tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 19 Marca 2018 #509043 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi