wiktor1231 Napisano 21 Lutego 2018 #507060 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Nick na serwerze: KOKOS Wiek18Znajomość AMXX (0/8): 4/8 Doświadczenie: 4Staż w CS'a: 3 LATASteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198449489785/Link do profilu na banid: NIE MAMLink do profilu na GameTracker: https://cache.gametracker.com/account/manage/Kontakt: (na steam ktoś musi zaprosić mnie, bo ja nie mogę), fb gg skeyp forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: jestem zainteresowany dalszą grą na nim, w związku z tym planuje być na nim codziennie. Chciałbym pomóc, w związku z tym iż często występują gracze, którzy pozwalają sobie nadużywać cheatów, co prowadzi do uprzykrzenia gry innym graczom. Staram się utrzymywać dobre kontakty na serwerze, oraz informować nowych graczy, lub nie doinformowanych o zasadach panujących na nim. Zgłaszam na @u, robię demka. Często jest tak że admina nie ma, a ja mogę zaoferować pomoc w godzinach wieczornych. Wtedy najczęściej dochodzi do wykroczeń. mam demka jak się wyzywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 21 Lutego 2018 #507063 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Ostatnie podanie pisałeś w sobotę, a rozpatrzone zostało wczoraj. W regulaminie jest jasno napisane, że można składać podanie co 7 dni od czasu rozpatrzenia podania. Nie gram tu więc warna poproszę, dziękuję. xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czysty Napisano 21 Lutego 2018 #507065 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Lutego 2018 Jestem na nie Doświadczenia nie masz Bluźnisz Podanko co TYDZIEN można pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 22 Lutego 2018 #507080 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Nie grasz na tym serwerze, nawet w GT Nie wyszukuje takiego Nicku, może mylisz serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 22 Lutego 2018 #507081 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Lutego 2018 Twoje podanie zostało odrzucone przez Opiekuna Serwera. Pozdrawiamy Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi