Bazyl1994 Napisano 11 Marca 2018 #508555 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Twój nick podczas grania:BaZyLQGodzina, data zdarzenia:19Mapa:dustOpis zdarzenia: Witam mam zaszczyt odwołać się od UB gdyż na mapie dust gdy Mr Profesor Admin Pan "B@CZEK" NIE WIEM CZY SIE napił czy zjarał ale dał mi bana za czitowanie. gdzie miałem robione ss 2krotnie i nic nie wykryto bo nic nie mam czy to takie trudne.? po prostu potrafie grac to nie jest mój 1 cod mod i to ze strzelam przez sciany nie swiadczy ze mam wh jestem w top4 nie bez powodu . możecie mi robic codziennie ss mam steam i nie mam cheatow... ani zadnych skryptow . a na linkach załączonych poniżej pokazuje jaka kulturke maja admini na serwerze mam nadzieje że H@ coś z tym zrobi bo niektórzy admini tutaj nie zasługują na tą posade jak widać i z tego co mi wiadomo to Mr.B@CZEK NABIJA SOBIE LVL W NOCY A Z TEGO CO WIEM TO ZAKAZANE WIEM BO SAM BYLEM ADMINEM NA 3 COD MODACH MAM NADZIEJE ZE KTOS SIE TYM ZAJMIE lINKI:http://www32.zippyshare.com/v/F8ATqpbZ/file.html http://www109.zippyshare.com/v/gWWMFftU/file.html CZEKAM NA TO TWOJE DEMKO B@CZEK . I PRZYPOMINAM ZE ISTNIEJE UAV NA COD MOD STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:143493209 Mumin. i Madziaa<3 dodali reakcje 1 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Marca 2018 #508556 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Wzoru jeszcze użyj Twój nick podczas grania: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP: @B@aczek dowody w postaci demka i rozpiski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B@aczek Napisano 11 Marca 2018 #508557 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 http://d1.hltv.org.pl/srv52164/HLTV-1803111851-de_dust.dem.zip Początek mapki 30 sekund bo rozpoczęcie celownik druga runga 20 sekunda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazyl1994 Napisano 11 Marca 2018 Autor #508560 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 i co w tym demku jest dziwnego bo nie czaje ?.... widzisz żeby mi celownik latal ? albo cos w tym stylu ? na tym demku kompletnie nic nie ma nie wiesz jak wygląda cziter ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazyl1994 Napisano 11 Marca 2018 Autor #508561 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 to jest tak jak bys dal mi bana za czitowanie i później mowil no przecież czitowales maslo maślane na demku nic nie ma brak dowodow przejechałem celownikiem i strzeliłem wiem ze ty tak nie umiesz ale to nie czity tylko skill+fart. koxie. zastanow się 2 razy zanim kogos zbanujesz za czity Mumin. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazyl1994 Napisano 11 Marca 2018 Autor #508566 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 czekam na UB i mam nadzieje że H@ się także wypowie na ten temat twojego zachowania i wyzywania tak szczerze to chciałbym z toba na ts porozmawiać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Marca 2018 #508567 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Nic ciekawego na tym demku nie widać, żadnych skanów. Co chwilę wybiera UAV, wystarczy popatrzeć na czat. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 11 Marca 2018 #508568 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Bazyl1994 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi