pablitto Napisano 12 Marca 2018 #508641 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Jakiego programu graficznego używasz?: Photoshop, Corel, Illustrator.Przykłady twoich prac (minmum 5): Tutaj - https://www.facebook.com/pdesignnJak dlugo zajmujesz sie grafiką?: Kilka lat.Staz na forum: Ponad rok.Pełniłeś podobną funkcje?: Tak, tutaj.Specjalizacja (sygnatury, avatary, loga, banery): Wszystko po trochu.Dlaczego Ty?: Ostatnio byłem przez trochę tu grafikiem, ale potem zaczęły się wakacje, jakoś nie miałem czasu i upadło to troszku. Teraz mam trochę czasu, więc mógłbym porobić jakieś prace dla użytkowników. Dział grafika odświeżony jak i całe forum, to i grafik by sie przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 12 Marca 2018 #508642 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 Jestem na tak +forum +znany i lubiany(chyba xD) +miał już kiedyś taką range +Nie ma żadnego grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Marca 2018 #508668 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zgłoś się do mnie na Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Marca 2018 #508669 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Marca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi