瘋子也有很多 Napisano 18 Marca 2018 #508980 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Pomocyyy. Pod shift + tab nie działa mi okienko steama w grze. Zawsze działało, aż do niedawna. Sprawdzałem oba klawisze działaja, w ustawieniach jest taki skrót klawiszowy, nawet jak zmieniłem to nie działało. Wie ktoś jak to naprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 18 Marca 2018 #508982 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2018 Steam > biblioteka > Counter Strike> Właściwości > Ogólne > zaznacz "Włącz nakładke Steam podczas gry" Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
瘋子也有很多 Napisano 19 Marca 2018 Autor #509001 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2018 18 godzin temu, Shiba Tatsuya napisał: Steam > biblioteka > Counter Strike> Właściwości > Ogólne > zaznacz "Włącz nakładke Steam podczas gry" Proszę bardzo Bardzo Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ... Napisano 7 Kwietnia 2018 #510269 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 @L@M@NeR zamykamy temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Kwietnia 2018 #510272 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi