dudzik123 Napisano 4 Kwietnia 2018 #510059 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Nick na serwerze: DurnaFaza wczceśniej ; Asimov(lecz konto oddałem bratu ) Wiek: 21 Znajomość AMXX (0/8) : 7/8 Miałem dawniej Admina na pochylni z Bratem ale przestałem grać i konto zostało jego ;) było to mniej wiecej w 2012 roku Doświadczenie: w 1.6 grałem można powiedzieć od 8 roku życia ;) miałem małą przerwę ponieważ grałem w GO a później wyjechałem do Stanów i nie było jak ;) Teraz powróciłem i wydaje mi sie że idzie mi całkiem Dobrze ;) Staż w CS'a: ok 8 lat z przerwami SteamID: STEAM_0:0:84241766Link do profilu na banid: http://banid.pl/kto?to=0%3A0%3A84241766 Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/DurnaFaza/145.239.237.104:27425/ może się wydać że wiele nie ma ale na tak krótki czas na tym nicku jest wiele ;) Na assimov jest wiecej ;) Kontakt: steam , FB ewentualnie gg ;) Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram dosyć dużo a ludzi łamiących regulamin wspomagaczami jest bardzo dużo i często i mozna powiedzieć że od razu aktywność spada a adminów nie ma za wiele i często bywa że nie ma nawet kto wejść i ogarnąć poprzez co na serwerze zostaje tylko hosting i cheater ;) Mam nadzieję że się przydam ;) Wiadome konto jest z dawnych lat było wspólne nie ma aktywności ale wszystko nadrobię ;) Steam oczywiście posiadam ale czekam na promocję aby kupic 1.6 bo aktualnie posiadam tylko GO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PR@SN4JPER Napisano 5 Kwietnia 2018 #510136 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jestem na wielkie Tak chłopak ogarnięty pomaga graczom . dudzik123 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirErnesto Napisano 6 Kwietnia 2018 #510172 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 na NIE -miny + aktywny +zglasza +brak adminow - steam -piszesz podanko z konta brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudzik123 Napisano 9 Kwietnia 2018 Autor #510373 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 SireK byłeś na Tak od piątku i nagle zmieniasz na Nie ? Miny idzie ogarnąć . Konto jest teraz moje a wczesniej było wspólne . Steam Posiadam a 1.6 Kupuje na dniach to nie jest problem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyokushin* Napisano 11 Kwietnia 2018 #510472 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Jestem na Nie - Gracz jest irytujący i nie miły przynajmniej w stosunku do mojej osoby - Podanie nie ze swojego konta - Spam we własnym podaniu - Kilka razy zwracalem Ci uwage o miny czy txt to zaczoles cwaniakowac + Wiek +Doswiadczenie +/- Kup steam na cs 1.6 bo jak narazie nie masz stema Pozdrawiam Kyo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2018 #510554 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Brak CSa na STEAM skreśla twoje podanie. Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Kwietnia 2018 #510555 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi