x.x Napisano 4 Kwietnia 2018 #510101 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Twój nick podczas grania: nvtvixGodzina, data zdarzenia: około godziny 22:30 Mapa: nukeOpis zdarzenia: Grałem sobie na serwerze a tu nagle :"AB. Sprawe wyjasnij na pochylnia.pl" na początku myślałem że admin się pomylił ale słyszałem że ktoś wchodził sobie na moje konto i grał na aimbocie czy innych tam czitach gdyż miałem dobry poziom ;)STEAM_ID / IP: '83.10.36.75' Prosiłbym o wyjaśnienie mi tej sytuacji bo ja naprawdę nie rozumiem o co chodzi i pierwszy raz piszę prośbę o ub ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 4 Kwietnia 2018 Dziewczyna #510104 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 UB. Polecam założyć sobie hasło na nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 4 Kwietnia 2018 Dziewczyna #510105 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi