Maronixx Napisano 5 Kwietnia 2018 #510153 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Witam przychodzę tu w poszukiwaniu ludzi do gry na jakiś serwerze od 0 . Chcę zebrać tylu ludzi żeby była już gildia . Moim zdaniem najlepiej zacząć na jakimś nowo wychodzącym więc jeśli ktoś wie kiedy wychodzi jakiś nowy serwer był bym bardzo wdzięczny jakby napisał w komentarzu . Jeśli są jakieś chętne osoby też oczywiście proszę pisać w komentarzu . Pozdrawiam Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D4rK Napisano 10 Listopada 2018 #520817 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Jeśli jest to cały czas aktywne to ja mogę grać! Serwer Vesteris s2 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaTox Napisano 23 Sierpnia 2019 #530945 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2019 z tego co widzę, to nie ma gdzie grać live w Krakowie. Stąd moje pytanie: są jacyś chętni na grę? Widziałem parę osób na forum, które szukały ludzi do gry. Nie mam żetonów jak i lokum na sesyjki, ale może ktoś z forumowiczów posiada żetony do gry i własne lokum? Fajnie by było się zgadać w parę osób i zagrać w Texasa z wpisowym powiedzmy 20/30 zł. Chętni pisać pod tematem. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi