Skocz do zawartości

Prośba o UB - Maronixx

Maronixx

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania:Maronixx
Godzina, data zdarzenia:2 kwietnia 
Mapa:Cs go mod only dd2 
Opis zdarzenia:Witam dostałem bana bez wcześniejszego poinformowania o jego udzieleniu bo jak mi się wydaje trzeba takowego gracza , który dostaje bana poinformować . Wiem za co jest ban za to , że naskakiwałem na niejaką Olcieee lecz chciałem udowodnić , że to jest chłopak . Wiem za dużo używałem wulgarnych słów i za to przepraszam obiecuje , że to się więcej nie powtórzy to była jednorazowa akcja ;/ . Wiem napisałem , że jest wiele innych serwerów ale przyzwyczaiłem się do tego i jakoś bez niego nie chce mi się grać . Drogi Adminie/opiekunie/Moderatorze bardzo przepraszam za moje zachowanie i jeśli powtórzy się to co zrobiłem możecie mi dać bana na zawsze. 
STEAM_ID / IP:Nie posiadam cs 1.6 na steamie . 

Cytuje ,,Czas dla admina na wypowiedź w temacie to 12h. Jeżeli admin nie wypowie się w regulaminowym czasie, to gracz dostaje UB, a admin ostrzeżenie".

Jak widać prośba o UB jest o wile dłużej opublikowana . Czy nie powinienem dostać UB ? 

Czas na przedstawienie dowodów jest 12 h. Ja dowody (część) przedstawiłem w skardze dlaczego tak długiego Bana nałożyłem. Fakt nie miałem za bardzo czasu teraz by się wypowiedzieć bo do domu wróciłem w piątek. siedziałem w pracy do 22 i i dziś lecialem na targi. Ostzezenie mogę dostać tylko @Aragorn lub @Yuzu musiał by się wypowiedzieć. Ja Bana nie zamierzam skracać.

Godzinę temu, L@M@NeR napisał:

Czas na przedstawienie dowodów jest 12 h. Ja dowody (część) przedstawiłem w skardze dlaczego tak długiego Bana nałożyłem. Fakt nie miałem za bardzo czasu teraz by się wypowiedzieć bo do domu wróciłem w piątek. siedziałem w pracy do 22 i i dziś lecialem na targi. Ostzezenie mogę dostać tylko @Aragorn lub @Yuzu musiał by się wypowiedzieć. Ja Bana nie zamierzam skracać.

To powiedz mi po co jest ten regulamin dla wyglądu czy dla szpanu ? Moim zdaniem został po to utworzony żeby do niego się stosować a jest wyraźnie napisane ,,Czas dla admina na wypowiedź w temacie to 12h. Jeżeli admin nie wypowie się w regulaminowym czasie, to gracz dostaje UB, a admin ostrzeżenie". To dlaczego nie mogę dostać UB jak jest tak napisane w regulaminie UB ? 

hohoho, ktoś tutaj się regulaminu czepia, no to lecimy

regulamin ogólny

§1. Zabrania się obrażania innych graczy, administratorów serwera, ich rodziców w jakiejkolwiek formie.

§19. Dyskryminowanie innych graczy ze względu na: płeć, wiarę, rasę, kulturę jest karane banem PERMANENTNYM.

Gościu, ciesz się, że dostałeś tydzień a nie perma. Grzecznie poczekaj. 

• wQ. zablokował ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...