Maronixx Napisano 5 Kwietnia 2018 #510154 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Twój nick podczas grania:MaronixxGodzina, data zdarzenia:2 kwietnia Mapa:Cs go mod only dd2 Opis zdarzenia:Witam dostałem bana bez wcześniejszego poinformowania o jego udzieleniu bo jak mi się wydaje trzeba takowego gracza , który dostaje bana poinformować . Wiem za co jest ban za to , że naskakiwałem na niejaką Olcieee lecz chciałem udowodnić , że to jest chłopak . Wiem za dużo używałem wulgarnych słów i za to przepraszam obiecuje , że to się więcej nie powtórzy to była jednorazowa akcja ;/ . Wiem napisałem , że jest wiele innych serwerów ale przyzwyczaiłem się do tego i jakoś bez niego nie chce mi się grać . Drogi Adminie/opiekunie/Moderatorze bardzo przepraszam za moje zachowanie i jeśli powtórzy się to co zrobiłem możecie mi dać bana na zawsze. STEAM_ID / IP:Nie posiadam cs 1.6 na steamie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 5 Kwietnia 2018 #510155 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 @L@M@NeR Twój ban, myśl co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maronixx Napisano 7 Kwietnia 2018 Autor #510255 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Cytuje ,,Czas dla admina na wypowiedź w temacie to 12h. Jeżeli admin nie wypowie się w regulaminowym czasie, to gracz dostaje UB, a admin ostrzeżenie". Jak widać prośba o UB jest o wile dłużej opublikowana . Czy nie powinienem dostać UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 7 Kwietnia 2018 #510263 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Czas na przedstawienie dowodów jest 12 h. Ja dowody (część) przedstawiłem w skardze dlaczego tak długiego Bana nałożyłem. Fakt nie miałem za bardzo czasu teraz by się wypowiedzieć bo do domu wróciłem w piątek. siedziałem w pracy do 22 i i dziś lecialem na targi. Ostzezenie mogę dostać tylko @Aragorn lub @Yuzu musiał by się wypowiedzieć. Ja Bana nie zamierzam skracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maronixx Napisano 7 Kwietnia 2018 Autor #510271 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 Godzinę temu, L@M@NeR napisał: Czas na przedstawienie dowodów jest 12 h. Ja dowody (część) przedstawiłem w skardze dlaczego tak długiego Bana nałożyłem. Fakt nie miałem za bardzo czasu teraz by się wypowiedzieć bo do domu wróciłem w piątek. siedziałem w pracy do 22 i i dziś lecialem na targi. Ostzezenie mogę dostać tylko @Aragorn lub @Yuzu musiał by się wypowiedzieć. Ja Bana nie zamierzam skracać. To powiedz mi po co jest ten regulamin dla wyglądu czy dla szpanu ? Moim zdaniem został po to utworzony żeby do niego się stosować a jest wyraźnie napisane ,,Czas dla admina na wypowiedź w temacie to 12h. Jeżeli admin nie wypowie się w regulaminowym czasie, to gracz dostaje UB, a admin ostrzeżenie". To dlaczego nie mogę dostać UB jak jest tak napisane w regulaminie UB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Kwietnia 2018 #510276 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 hohoho, ktoś tutaj się regulaminu czepia, no to lecimy regulamin ogólny §1. Zabrania się obrażania innych graczy, administratorów serwera, ich rodziców w jakiejkolwiek formie. §19. Dyskryminowanie innych graczy ze względu na: płeć, wiarę, rasę, kulturę jest karane banem PERMANENTNYM. Gościu, ciesz się, że dostałeś tydzień a nie perma. Grzecznie poczekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi