z-6 Napisano 4 Stycznia 2012 #51852 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Napisze to co Pisze mi w wycinku z konsoli poniewa?? mam takie samo IP jak kto?? i on prawdopodobnie dosta?? bana za co?? Nick:z-6 d^_^b IP:46.149.222.76 Steam ID :Brak Data i godzina bana: Nie wiem Czas na jaki go dosta??e??: Na sta??e Pow??d bana : Wstaw ss'y na pochylnia.pl Nick admina: M3ntos Opis sytuacji: Nie wiem Dlaczego jestem niewinny : Mam takie samo IP jak kto?? Admin sweeper podsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymiatam! :** Napisano 4 Stycznia 2012 #51850 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Wiem jak to jest gdy kto?? ma sta??y ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h0w?! Napisano 4 Stycznia 2012 #51838 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Nick:z-6 d^_^b to jest tw??j nick czy tego co ma takie samo IP? Podaj nick jak mo??esz tego co ma takie samo IP i tw??j. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sweeper Napisano 4 Stycznia 2012 #51801 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 how infantylne pytania zadajesz... wejd?? w jego profil i i poszukaj poprzednich post??w z tymi tematami --> tam wszystko znajdziesz.... lub w amxbans wklej jego ip to ci wyskoczy to http://pochylnia.pl/bany/ban_list.php?bid=15015 przed tob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi