.:TPS:. Napisano 27 Kwietnia 2018 #511351 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 witam, mam propozycje dotyczącą "Legendy Grup" wymienię w punktach: 1. dodania do każdej grupy kod css text-shadow:0px 0px 10px; ponieważ lepiej to wygląda niż taki standardowy tutaj jest podgląd jak wygląda ten kodzik https://scr.hu/Y1qZjZ 2. edytować z te latające gwiazdki lub motylki zależy jak to nazywacie bo nie pasuje żaden kolor motylków oprócz białego. więc podsyłam wam kolorami Administrator: Head Admin: Super Admin: pomyślałem że lepszy kolor taki sam jak "text-shadow" ,zamiast białych by były, jak sprawdzałem to fajnie wygląda. Technik Forum: Moderator: Proszę o pozytywne rozpatrzenie wątku PS. mam więcej takich kolorowych motylków Rey i Boski Z Polski dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Maja 2018 #512681 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 1. Nie chce by każda ranga była podobna do siebie. 2. Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Maja 2018 #512682 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi