Ponczeg :3 Napisano 14 Maja 2018 #512299 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Nick: Area Wiek: 17 po wakacjach Kontakt: Fb, steam, forum Znajomość AMXX (0-8): 7 Dlaczego chcesz pełnić tę funkcję?: W sumie jednym z najważniejszych powodów czemu się tu pcham to to, że dużo siedzę na forum. Czytając chatbox-a często ktoś prosi admina na serwer lecz nie zawsze jest jakiś online i może wejść w tym momencie, albo wejdzie za późno. Takich sytuacji chciałbym uniknąć. Staż na forum: Półtorej roku, szybko zleciało Jak długo posiadasz Admina na serwerze?: Od stycznia ubiegłego roku Posiadasz mikrofon [TAK/NIE]: Tak Coś o sobie: Staram się być odpowiedzialny i jakichś skarg na mnie nie ma, nie sprawiam za dużo problemów [przynajmniej tak mi się zdaje] i trochę jeszcze tutaj posiedzę, więc czemu nie spróbować. Link do 10 reklam: Poszedł przelew paypall Boski Z Polski dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 14 Maja 2018 #512303 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Jestem na ..... TAK + Wiek + Bardzo aktywny gracz + AMX + Kontakt + Brak adminów w niektórych chwilach + Miły, lecz w niektórych chwilach puszczają mu nerwy Pozdrawia kac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 14 Maja 2018 #512305 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2018 Areja na geja! a nie, czekaj.... No tak, jest tlyko jeden m@, ludzie spamuja na sb, a jako, że to gimbus to nie ma zycia poza komputerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Maja 2018 #512333 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Jestem na TAK: + Wiek + AMXX + Aktywny gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 15 Maja 2018 #512335 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Ha dzia Jestem na tak: +amxx +przelew nie jest biedakiem XDD +Kontakt +Pomocny +Wiek +Aktywny na chatboxiee Powodzenia życzy Michelangelo ha dzia ! Ponczeg :3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 15 Maja 2018 #512372 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 Jestem Na Tak + Wiek + Kontakt + Aktywność + Amxx + Przelew Pozdrawiam .:TPS:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 16 Maja 2018 #512399 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Jestem na tak + Aktywność jest wzorowa + AMXX opanowane prawie do perfekcji + Jest odpowiedzialną osobą na odpowiedzialne stanowisko + Pomocny we wszystkich sprawach + Oczywiście wiek, ale to już tak na marginesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Maja 2018 #512424 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Podanie zostanie rozpatrzone. Zapraszam na rozmowę na TS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Maja 2018 #512425 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi