CzarnyOgien Napisano 26 Maja 2018 #513098 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Witam.Od nie dawno organizuję takie turnieje forumowe ,które mają na rzecz zobaczyć ,jakie forum jest lepsze w cs. Przyszedł mi pomysł żeby zrobić turniej z wami na mixie ,ale pierw muszę mieć waszą zgodę. Na czym on będzie polegał: 1.W drużynie będzie po 5 osób z drużyn z każdego forum. 2.Gramy przez 1 mapę całą czyli 15 minut. 3.Ta drużyna ,która najwięcej będzie miała punktów tych w drużynie to wygrywa Organizator: CzarnyOgien Serwer MIX: Mam nadzieję ,że wy oferujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frederick Napisano 26 Maja 2018 #513148 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Moje zdanie jest takie, że ten turniej nie ma miejsca bytu z tego względu, że jak ktoś organizuje jakikolwiek turniej to musi wiązać się z tym, iż musi pomyśleć również o nagrodach dla wygranej drużyny. Widzę tutaj, że osoba, która organizuje turniej nie pomyślała o nagrodach, a wiadomo co przyciąga ludzi na turniej, a mianowicie nagrody, które mogą wygrać. Myślę, że ten post jest zbędny z racji tego, że jak osoba, która organizuje to nie ma wizji i nie umie zorganizować tego jak należy. Przepraszam z góry jeżeli są jakieś błędy, ale o tej godzinie nie chce mi się myśleć, a musiałem coś napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 28 Maja 2018 #513335 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Maja 2018 Ale nasze forum nie ma składu ani servera mixowego więc chyba nie. Był już podobny post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Czerwca 2018 #513983 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 7 Czerwca 2018 #513984 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi