SSMAN3 Napisano 31 Maja 2018 #513541 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Witam Wchodząc Dzisiaj Na Server GunXp Mod Wyskoczył Mi Komunikat : Server # 37 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: adi | CSSetti.pl [AMXBans] Powod: 'Czitowanie' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1425368782' [AMXBans] Twoje IP: '37.47.182.0' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swo Mam Problem Gram Na Tym Serverze GunXP Mod Jako Strzelam Z Aka Prosto W Ptaka I Nie Bardzo Rozumiem Za Co Ten Ban ?? :O PS UDOSTĘPNIAM INTERNET Z SIECI WI FI PRZEZ TELEFON hujajej y3 więc może to ma związek z ów banem Proszę Odbanowanie Iż nie mogę wejść na server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 31 Maja 2018 #513543 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 @Strzelam Z Aka Podstaw do wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 1 Czerwca 2018 #513606 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Brak zainteresowania tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi