Skocz do zawartości

To jest Śmiech na sali

TotalQ

Rekomendowane odpowiedzi

nick z gry : [t] TotalQ [t]

jakim prawem ten wasz świetny admin mógł zweryfikować to że mam jakieś wspomagacze skoro nawet nie zrobił ss nie pomijając faktu jaki admin ma nick ( gdzie to jest przegięcie) 

proszę jakiegoś maestra który nimi dyryguje zęby jeszcze raz sprawdził jego kompetencje w tym kierunku bo skoro admina zżera zazdrość ze ktoś już trochę gra w ta gierkę i walnięciu nawet 8 headow naraz to nie problem 

ale dla tego arcymistrza najwyraźniej każdy kto gra odrobinę lepiej od reszty i wychodzi po za horyzont jego skilla to odrazu musi być banowany przecież to jest dramat panowie   

Bez tytułu.png

Nie no spoko, jedyny raz na serwie nie robiłem demka i trafia się cwaniak co myśli że trafił na debili ... Twój temat i te teksty wyżej mnie rozkurwiają , spójrz proszę kolego na twoj demko - http://d1.hltv.org.pl/srv52194/HLTV-1806271842-cs_italy.dem.zip Od samego początku jedziesz za modelem, a w 1;06 twój aimik świruje i jedziesz CT(twój team) po HS , dajcie mu jakiś order i wepnijcie te teksty w obrazek żeby uświadomić innych na następne lata że idioci są wszędzie . tak jak ten walony mem ;]]

A dramatem to jest dzień twoich narodzin, lepiej dla matki byłoby gdyby urodziła łożysko niż ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...