KapitanGajor Napisano 29 Czerwca 2018 #515434 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 U mnie dobrze gram se w cs'a na serverach pochylni i nie wychodzę na dwór ;p xD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 29 Czerwca 2018 #515435 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 W takim razie polecam zapoznać się z użytkownikiem @SpeedziK. O ile w kwestii grania w CS'a macie wiele wspólnego, o tyle wydaje mi się że w tej 2-giej kwestii macie dużo dużo więcej Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 30 Czerwca 2018 #515490 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 W dniu 29.06.2018 o 18:50, MroznY napisał: W takim razie polecam zapoznać się z użytkownikiem @SpeedziK. O ile w kwestii grania w CS'a macie wiele wspólnego, o tyle wydaje mi się że w tej 2-giej kwestii macie dużo dużo więcej Akurat jak to pisałeś to byłem na dworze xD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 30 Czerwca 2018 #515492 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 15 minut temu, SpeedziK napisał: Akurat jak to pisałeś to byłem na dworze xD Akurat wszyscy wiemy że mosz depresję i "swój świat" (boś rudy xd) toteż pisząc że byłeś na dworze śmiało mogę twierdzić że był to dwór wymyślony przez Ciebie który znajdował się w twoim pokoju Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi