Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Czerwca 2018 #515437 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Nie wiem czy da się to w ogóle naprawić... Na steam nie dam rady grać na żadnym z Go Modów bo mam ping ponad 100, gdzie normalnie mam 16-19. Fpsy spadają mi z 280 na 15-20 i nie da się po prostu grac. Lagi mega, zabić kogokolwiek nie da rady. O oglądaniu demek to nawet nie wspomnę gdzie ping mi na nich wzrasta do ponad 200 tysięcy nawet i max 5 fps xD Na ns jest normalnie, ewentualnie minimalne lagi. Ktoś wie o co chodzi i jak sobie z tym poradzić? Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 29 Czerwca 2018 #515438 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Nwm może spójność plików zrób, wyłacz modele HD jak masz, bo nie powinno tak być Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Czerwca 2018 Autor #515439 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Spójność plików była robiona dużo razy, nic to nie daje. Modele wyłączone Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 29 Czerwca 2018 #515440 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Może usuń jakoś wszystkie pliki z tego servera xD. Znalazłem podobny problem w necie i zadziałało. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 29 Czerwca 2018 #515441 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Albo wpisz te komendy może pomogą jak tamto nie pomoże: cl_rate 6750 rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 cl_cmdbackup 2 ex_interp 0.01 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 29 Czerwca 2018 Autor #515442 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 11 minut temu, Kacuś napisał: Może usuń jakoś wszystkie pliki z tego servera xD. Znalazłem podobny problem w necie i zadziałało. To nic nie dało xD Jakiś czas temu przeinstalowywałam csa, wszystko na nowo. Potem weszłam od razu na tgo Go Moda bo myślałam, że to podziała i nic Te komendy mam wpisane co podałeś niżej, dupa. Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 29 Czerwca 2018 #515443 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Ehh to nie wiem :C. Jak będę więcej wiedział to napisze Madziaa<3 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 30 Czerwca 2018 Autor #515483 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Dodam, iż na innych sieciach mogę grać normalnie. U nas tylko nie xD Cytat wielokrotny Cytuj Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi