Tojalolek Napisano 14 Lipca 2018 #516256 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2018 Rodzaj grafiki: Sygnatura Wymiary: Forum i steam Tematyka pracy: coś z mojego nicka A bardziej z końcówki "ZACZARUJ !" Kolorystyka: średnia. Nie za jasną nie za ciemną. Cieplutko kolory Tekst na grafice: Na pewno aby zawierał napis " ZACZARUJ ! " Tylko aby nikomu nie przyszło do głowy aby napis był na całą Sygnatura, nie o to mi chodzi bardziej liczę tutaj na pomysł i oryginalność osoby wykonującą pracę czyli grafika. Podpowiem że ciekawy jestem jakby na sygnaturze był ujęty motyw cheatu WH oczywiście nie musi być to głównym tematem sygnatury. Może być połączony z "czarodziejem granatów" takie miałem kiedyś przezwisko na serwerach. Powodzenia i pozdrawiam To ja lolek - ZACZARUJ ! ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 11 Września 2018 #518833 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Grafika wykonana, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 11 Września 2018 #518834 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi