GeneraŁ Napisano 25 Lipca 2018 #516890 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Witam. Nazywam się Jakub ,grałem na tej serwerowni na przełomie 2011/2012.pamiętam tą sytuację jak dziś. Wbijam na mw3 i dostaję bana permanentnego zdziwiony wszedłem na forum okazało się że mam ab.Zdziwiłem się bo przecież byłem w szkole. Próbowałem wytłumaczyć zaistniałą sytuację,ale nikt mi nie chciał albo uwierzyć albo... Chodziło o to że na moim kompie grał mój młodszy brat i dostał bana za podszywanie pode mnie.Ja że miałem zmienne ip wszedłem na serwer dostając perma .a nawet nie wiedziałem że mój brat grał i że dostał bana za podszywanie.prosił bym o odbanowanie mojego acc Pozdrawiam GeneraL* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 25 Lipca 2018 Dziewczyna #516897 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2018 Używaj wzoru... Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): Godzina, data zdarzenia: Mapa: Opis zdarzenia: STEAM_ID / IP: Edit: Brak zainteresowania tematem. DELTONES dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi