mihu2137 Napisano 26 Lipca 2018 #516960 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): nnmihuGodzina, data zdarzenia: 26.07.2018 - 18:14:05 Mapa: ta z pociongami tylko ze niebo widać jaśniej Opis zdarzenia: Dowód na to że to moje konto+ dowód na to że się przyznałem że latałem na SH, dalem mówimy o SID ktory jest podany na dole btw też mogę kogoś zgłosić podaj jego sida i sida jakiegos random tyoja na odpale lol UBT bardzo ogarnięte skoro dało bana po dwóch zdaniach Xd co do rozmowy na ts myślałem że wypowiedziałem się dosyć ironicznie żebyś zrozumiał o co mi chodzi, no chyba że ilorazem inteligencji nie grzeszysz.STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:163886901 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 26 Lipca 2018 Dziewczyna #516961 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 https://pochylnia.pl/topic/118557-aktywny-ale-nie-wiem-za-aktywny-ugulem/?tab=comments#comment-516959 masz w temacie napisane za co ban... Przyznać to ja się teraz mogę, że lecę na aimie a wcale to nie musi być prawda... Hmmm, dowód, że Twoje konto? Porównajmy na przykład nicki: mihu, mih. Podobnie jak tutaj na forum. To teraz dalej. Na przykład kraj: dobra z tym krajem -, bo myślałam że gdzie indziej leży xD To już niech ktoś inny to sprawdzi i zadecyduje. @wQ. @L@M@NeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihu2137 Napisano 26 Lipca 2018 Autor #516962 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Ta bez kitu przepraszam że mam na imię michał i lekko przekształciłem nick pewnego znanego gracza z VP MICHU na mihu nie wiem może wpiszmy to w przeglądarke steam O NIE NIESAMOWITE AZ 200 STRON z TYM NICKIEM jak to możliwe bez kitu EDIT: teraz zauwazylem o tym kraju mój komentarz to: lol + te kraje są oddalone od siebie o 1500km co to za argument E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 26 Lipca 2018 #516972 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 TA BEZ KITU Akurat dzisiaj, po tym jak Pasztecik dał screeny z nickami na zbanowanym koncie ktoś sobie wymyślił, że wejdzie i pozmienia nicki by nie było widać tych mih itd XDDDD BO CZEMU BY NIE, AKURAT MU SIE NUDZIŁO. brak ub 3 razy na nie, dziękujemy. Następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 26 Lipca 2018 #516973 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi