Madziaa<3 Napisano 28 Lipca 2018 Dziewczyna #517074 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Kim jest według Ciebie człowiek popełniający lub próbujący popełnić samobójstwo - tchórzem czy kimś odważnym? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 28 Lipca 2018 #517075 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Moim zdaniem taki człowiek jest tchórzem który próbuje w taki sposób uciec od problemów, które doprowadziły go do takiego stanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxi1337 Napisano 28 Lipca 2018 #517076 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Tchórz bo raczej jeśli by miał długi to pewnie chciałby sie zabić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 28 Lipca 2018 Użytkownik #517077 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Myślę że trochę tchórzem i ma też trochę odwagi, bo ucieka od problemów i zostawia rodzinę przyjaciół ale też trochę odwaga bo nie boi się śmierci. Jak dla mnie samobójstwo jest w jakiś sposób wytlumaczalne bo po co cierpieć całe życie nabawiając sie depresji lub innych chorób.. @EDIT1 Zgadzam sie z wami, ale bierzecie tylko jeden powód samobójstwa : długi (kredyt itp). A może ktoś ma inne problemy np. Jest prześladowany, chory lub sparaliżowany nie mając możliwości najmniejszego ruchu i co wtedy? Ma tak żyć? Prawda są terapie itp ale człowiekowi ZAWSZE zostanie to w głowie i nie mając pomocy popełnia samobójstwo :/ Pomyślcie jak wy byście sie czuli na miejscu osoby prześladowanej lub chorej, nie chcielibyście popełnić samobójstwa? Madziaa<3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 28 Lipca 2018 Donator UB Team #517078 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Według mnie jest to tchórz, który nie potrafi sobie poradzić ze swoimi problemami i ucieka sie do takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 28 Lipca 2018 #517079 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 Dla mnie to i to ponieważ ucieka od problemów, zostawia rodzine ale nie boi się śmierci ani tego co potem będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qqaqa$wuHAUHZqw Napisano 28 Lipca 2018 #517080 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Lipca 2018 szanuje bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:TPS:. Napisano 29 Lipca 2018 #517085 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 tchórz albo psycha zryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Lipca 2018 #517104 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Lipca 2018 Jest chujem wtedy, nie jest warty uwagi na stronach gazety, ludzie są słabi albo silni ale żeby spaść tak nisko jak samobójca trzeba mieć nierówno pod sufitem, zwykle ci samobójcy mają wszytsko, więc jak można określić takie zachowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi