Skocz do zawartości

elo here, Prośba o unbana v2

elo here

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.):elo here
Godzina, data zdarzenia:30.07.2018 - 10:05:42
Mapa:de_dust2002
Opis zdarzenia: Ponawiam temat bo uważam, że osoby, które sprawdzali te demko nie bardzo ogarniają tę grę.. Gram w tę grę około 7 lat i ani razu bana za cheatowanie nie miałem a tymbardziej o jakieś przeskoki. Widzę, że muszę wam wszystko dokładnie tłumaczyć. Po pierwsze demko nie jest idealnym odwzorowaniem tych sytuacji, a ponadto wiadomo, że są lekko opóźnione i zlagowane. W grze wczułem się w strzelanie i ładnie siadało, fart + skill. Jeżeli chodzi o przeskoki to gram na 1.5 sensa 400 dpi + szybka reakcja, trochę spamu i wchodzi ładnie głowa. W grze także istnieje głos, intuicja + czytanie gry. Po drugie sprawdzałeś mnie bardzo krótko, oceniając za cheatera..To że kręcę sobie myszką w głową przeciwnika dla żartów, nie znaczy ze mam aimlocka, kolega chyba nigdy w życiu go nie widział :)  Idzie się domyślić, że na tym serwerze nie ma zbyt dużego poziomu ale bez przesady banować niewinne osoby. Proszę o dokładne sprawdzenie tego demka kilkukrotnie lub sprawdzenia jak to wygląda w samej grze. Proszę o sprawdzenie demka przez osoby z wyższą rangą i doświadczone, serdecznie pozdrawiam
STEAM_ID / IP:STEAM_2:0:1596854784

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...