Madziaa<3 Napisano 6 Sierpnia 2018 Dziewczyna #517411 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Masz możliwość cofnięcia czasu - Co chciałbyś zmienić/poprawić? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 6 Sierpnia 2018 #517412 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Cofnąć czas do momentu pisania matury z matmy, wstać, podejść do tej pizdy co siedziała w moim rzędzie na samym końcu i zabrać jej tą jebaną ściągę, którą wzięła z toalety i którą zamiast podać do przodu to podała do rzędu obok i teraz sobie siedzieć na wyjebce i nie musieć zakuwać tej pyerdolonej matmy :v @Madziaa<3 A no po to, żeby teraźniejsze życie było łatwiejsze/korzystniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Proxi1337 Napisano 6 Sierpnia 2018 #517413 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Poprawić żebym bardzo dużo nie grał no i wzrok by sie naprawił to tyle co bym chciał poprawić jeśli bym miał taką możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 6 Sierpnia 2018 #517415 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 A ja to bym nie chciał nic zmienić dobrze mi jest jak jest więc po co coś przestawiać skoro się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 6 Sierpnia 2018 Premium #517416 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Cofnął bym czas o 24h do tyłu i poszedł spać, bym się nie wkurwiał że mi itemy w metku cofnęło przez crashe... @wQ. jeszcze jest możliwość cofnąć się do momentu kiedy się urodziłeś i usiąść Ci na głowie pajacu jeden, nie denerwuj mnie nawet ale to działa tak, że ja mam tyle lat ile mam cnie? i potem wracam do teraźniejszości, tak w filmach jest wiec wiem lepiej wQ. dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 6 Sierpnia 2018 #517417 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2018 Ja bym tylko cofnął czas, jeżeli Area by cofnął, bo ja bym znów cofnął tak, by znów mu itemy cofneło w metku i znów móc się smiać na tsie z jego rejdza XD @Area geja, tylko jakbyś cofnął jakbym ja sie rodził, to Ciebie nawet w planach wtedy nie było, wiec shat ap Ponczeg :3 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 7 Sierpnia 2018 #517424 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Chyba nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 7 Sierpnia 2018 #517429 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Gdybym mógł cofnąć się w czasie, to zmieniłbym swoje podejście do nauki jako dzieciak. Reszta poprawiłaby się sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 7 Sierpnia 2018 Dziewczyna Autor #517439 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Nic. Po co cofać czas i coś zmieniać? Lepiej żyć teraźniejszością niż przeszłością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi