Zbyniu Napisano 12 Sierpnia 2018 #517619 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ZjaRaNyZbySzeK [AMXBans] Powod : ' nieudolna proba podszywki ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 188711658 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 109.231.35.191 ' [AMXBans] =============================================== Zaraz co? Ja nawet nie wiedziałem że ktoś ma taki sam nick, a gram na tym nicku od dwóch lat... a na tym serverze od nie dawna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 12 Sierpnia 2018 #517620 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Przepraszam, mój błąd, pomyliłem nicki, stąd ten ban. Proszę o odbanowanie gracza. EDIT: Przy okazji, nie musisz tworzyć 8 takich samych tematów, przysparzasz tylko niepotrzebnej roboty dla UBT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyniu Napisano 12 Sierpnia 2018 Autor #517621 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Okej, nic się nie stało i stworzyłem nieświadomie 8 takich samych tematów bo jak klikałem wyślij to pisało mi że jakiś błąd i żebym spróbował za sekundę, także nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 12 Sierpnia 2018 Dziewczyna #517623 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi