harnas916 Napisano 31 Sierpnia 2018 #518311 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Witam, dostałem dziś bana na , bez żadnych powodów, nigdy wczesniej nie mialem bana, nie zrobione zostały mi ss. [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Mateusz | CSSetti.pl [AMXBans] Powod : ' aktywne bany ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 2080670705 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.229.85 Prosiłbym o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 31 Sierpnia 2018 #518312 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Przepraszam, mój błąd, nie sprawdziłem Twojego nicku w amxbans, a byłem dość mocno przekonany, że za coś dostałeś kiedyś bana i wchodzisz na tzw. aktywnym banie. Proszę o szybkie odbanowanie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 31 Sierpnia 2018 #518313 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Na przyszłość, pamiętaj o wzorze obowiązującym w dziale. Wszystko masz w regulaminie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 31 Sierpnia 2018 #518314 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi