Flutter Napisano 1 Września 2018 #518364 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): FlutterGodzina, data zdarzenia: teraMapa: dust4everOpis zdarzenia: Jakiś pajac w administracji zasugerował się wypowiedzią innego nieogarniętego gracza, że niby mam skrypty na bh. No ale co ma taki admin zrobić skoro sam nie ma większego pojęcia o tej grze. Bh jak bh...STEAM_ID / IP: [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1361948411 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 1 Września 2018 Dziewczyna #518365 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 @Mr.X wyjaśnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.X Napisano 1 Września 2018 #518368 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Po przeanalizowaniu demka stwierdzam iż się pomyliłem ale tak patrząc to trochę nie naturalne te skoki I trochę kultury bo kolegami z podwórka nie jesteśmy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 1 Września 2018 #518373 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 @Mr.X No to dajesz demko i opisujesz czy się jednak pomyliłeś i dajemy ub? Bo Twoja wypowiedź nie jest jasna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 1 Września 2018 Dziewczyna #518377 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Admin ma problemy z internetem i nie może wejść na forum. Napisał mi, żeby dać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziaa<3 Napisano 1 Września 2018 Dziewczyna #518378 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi