vitros Napisano 5 Września 2018 #518525 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2018 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'VAC Ban' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:32654334' [AMXBans] Twoje IP: '178.43.203.97' [AMXBans] ============================================ halo halo prosze o UB bo wasz słaby adminek stwierdził że mi wlepi bana za to ze jestem lepszy od niego serwer gunxpmod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 5 Września 2018 #518526 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Po pierwsze, zastosuj się do wzoru, który jest wymagany by dostać UB Po drugie, ja zastosowałem się do regulaminu obowiązującego na serwerach naszej sieci, a mianowicie: §29. Bany za używanie wspomagaczy na portalu azereus.pl, w lidze ESL oraz dane przez VAC są równoznaczne z banem na wszystkich serwerach Pochylnia.pl Po trzecie, nie będę nawet komentował twojego wywyższania się i nazywania mnie "słabiakiem", bo szkoda na to mojej klawiatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitros Napisano 5 Września 2018 Autor #518527 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2018 słaby jestes i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitros Napisano 5 Września 2018 Autor #518528 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2018 wpierdziel dostał i uznał ze trzeba za cos bana dac bo nie moze tak byc ja musze byc najlepszy na tym serwie xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitros Napisano 5 Września 2018 Autor #518529 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2018 w sumie jebie na ten serw szkoda gadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitros Napisano 5 Września 2018 Autor #518530 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2018 btw mrozny juz dawno by mnie zbanowal a jakos nie zbanowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 5 Września 2018 #518531 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Vac to Vac, regulamin to regulamin, plus do tego jebiesz ten serwer więc elo i siemano Madziaa<3 i vitros dodali reakcje 2 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 5 Września 2018 #518532 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi