mxntana Napisano 6 Września 2018 #518585 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): maka pakaGodzina, data zdarzenia: trochę po 19, 6 wrześniaMapa: de_eldoradoOpis zdarzenia: posiadając perk talibowskie naboje latałem z usp o mapie i strzelałem się z ludźmi, ustawiłem się na dachu i celowałem w miejsce z którego wychodzi najwięcej przeciwników ct. Chwilę potem ujrzałem tam wroga i zacząłem strzelać w jego kierunku z usp, przy 2-3 strzale dostał po prostu banię. Strzelając z usp po prostu zabijałem szybko osoby albo trafiając im w głowę, lub za pomocą perka gdzie szans na ubicie miałem spore. Reasumując nie posiadam żadnych wspomagaczy i nigdy nie posiadałem, w samego cs`a gram już od jakiś dziesięciu lat, więc doświadczenie w tej grze mam spore, nic dziwnego, że z broni startowych takich jak usp czy też m4 dobrze gram :) Dodam jeszcze, że raz zostałem zbanowany na Waszej platformie dosyć niedawno, dałem potrzebne screeny i zostałem po prostu odbanowany. Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji, gdyż nie mam zamiaru nagminnie dostać banów od niekompetentnych osób w administracji.STEAM_ID / IP: 176.221.123.197 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 6 Września 2018 #518586 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Nie wiem czemu masz bana, skoro nie Tobie dawałam, ale ok xD Poczekaj chwilę. EDIT: http://d1.hltv.org.pl/srv52164/HLTV-1809061849-de_eldorado.dem.zip Ja mam problemy z netem więc ktoś inny musi posprawdzać moje czasówki, być może to przez lagi 00:54 - mały przeskok? 3:50 - 3:53 6:15 6:22 6:38 8:28 13:18 @wQ. to może @L@M@NeR znajdzie chwilę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 6 Września 2018 #518587 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Jutro ogarne wszystkie demka, dzis jestem zajety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 6 Września 2018 #518597 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi