cerator Napisano 8 Września 2018 #518691 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Mój nick cerator godzina: 20:35 data 08.09.2018 mapa de_aztec dostałem bana z powodem wstaw screena na forum tylko jest may szczegół ze ja tyh ssów nie dostałem wiec proze o wyjasnienie mozecie sprawdzic mi dzien modywikacji jelis chcecie zaden plik nie był modifikowany a ni nic w tym stylu mam nadzieje ze to zostanie wyjasnione jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 8 Września 2018 #518692 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Ogarnij te 2 tematy i napisz odwołanie jeszcze raz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerator Napisano 8 Września 2018 Autor #518693 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2018 ale ja nie mam tych ssów mozecie mi zprawdzic timviverem kompa nie ma m z tym problemu ale naprawde nie moge ich znalesc a ten fillmik jest błedny bo ja nie mam tak jak on i nie mam steam tylko non stem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cerator Napisano 8 Września 2018 Autor #518694 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2018 no ofszem sa ale ja w tym folderze ma tylko screany z dasta a z azeta nie mam wiec nie wiem co mam zrobic skoro nie mam tych screnów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 8 Września 2018 #518697 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2018 @I3andzior>? Wstaw swoje screeny na potwierdzenie zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnF Napisano 9 Września 2018 #518761 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Screen Shoty się nie zapisują tak twierdzą gracze oraz administratorzy (podobno) Bana za ss też dostałem lecz SS nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 9 Września 2018 #518765 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Admin nie wstawił ssów. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 9 Września 2018 #518766 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi