Madziaa<3 Napisano 30 Września 2018 Dziewczyna #519414 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Gdybyś na jeden dzień mógł zostać Bogiem, co byś zmienił lub kogo byś zmienił? Regulamin oraz zasady zabawy znajdziesz tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2018 #519415 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2018 skasowal bym muchy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :3 Napisano 30 Września 2018 Premium #519416 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2018 muchy skasowane, lecimy z komarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Mumin. Napisano 30 Września 2018 Donator UB Team #519417 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Muchy i komary skasowane to ja bym ćmy skasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GandalfBialy Napisano 30 Września 2018 #519418 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2018 Słabi jesteście, usuwacie tylko to co Wam osobiście przeszkadza. Ja gdybym miał taką możliwość, to usunąłbym wszystkie możliwe dla człowieka choroby, niezależnie od źródła ich pochodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 1 Października 2018 Użytkownik #519421 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2018 24h bycia Bogiem :D hmmm.. myślę, że zrobiłbym coś by wszyscy byli równi bez względu na wiek, płeć, kolor skóry, pochodzenie, powiększyłbym Ziemie i stworzył wszystkie wymarłe gatunki zwierząt, roślin i ludzi oraz karałbym ludzi, którzy myślą, że są lepsi od innych i więcej mogą oraz tych którzy chcą źle dla losu naszego państwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczwany Lis Napisano 1 Października 2018 #519422 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Nic bym nie zmieniła. Bog jest Bogiem. Świat został stworzony tak by nie ograniczac wolnej woli człowieka (wybór między dobrem i złem). Zmieniając go w jakikolwiek sposob, nawet taki ktory wydaje nam sie słuszny, możemy narobić wiecej złego niż dobrego MaxFLO dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxFLO Napisano 1 Października 2018 #519423 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Ja bym skasował wszystkie fałszywe ku##y z tego świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponczeg :v Napisano 1 Października 2018 #519430 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Muchy, komary i ćmy skasowane no to może szerszenie? xD albo meszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mroźny Napisano 1 Października 2018 #519431 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Zmieniłbym ludzi którzy ewidentnie potrzebują zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirErnesto Napisano 1 Października 2018 #519433 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2018 zmieniłó bym 6 w lotto ipodał wyniki wszystkim bezdomnym i sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 1 Października 2018 #519441 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Października 2018 zrobilbym z siebie idealnego czlowieka wg mnie na zawsze i jeszcze jakis hajs dorzucil na start w zyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi