Kamcio1 Napisano 7 Października 2018 #519592 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Twój nick podczas grania: KamcioGodzina, data zdarzenia: 07.10.2018 - 21:05:54Mapa: MirageLink do screenów: jakbym miał to bym dał hahhahaha, sprawdzałem wszedzie gdzie sie tylko daSTEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1147625194 PS. nie dawajcie komuś admina kto daje bana bez zrobienia wcześniej ss'ow. I to, ze na serwerze graja same bociki i sobie z nimi jade jak chce i za to dostaje niesluszna banicje to slabo. ADIOS [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1147625194' [AMXBans] Twoje IP: '109.95.146.33' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 7 Października 2018 #519593 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Października 2018 @OlciaxP prosimy o dowody w postaci demka i rozpiski w ciągu 24h. Kamcio1 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlciaxP Napisano 8 Października 2018 #519613 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Obejrzałam ponownie 2 mapy, na których dostałam zgłoszenie na Ciebie. Również zaglądałam dogłębniej w minuty HLTV, w których to podczas gry stwierdziłam, że jesteś na WH. Chciałam wypisać te, które zgadzałyby się z moim banem, ale byłoby ich może z 4, także ban niesłuszny. Błędnie stwierdziłam Twoją grę. Za co Cię przepraszam, następnym razem polecą ssy (:D). Prosiłabym o UB dla gracza Kamcio. @Madziaa<3 Jeżeli chcesz mogę rozpisać, te 4 nieszczęsne sytuacje, które za dużo i tak nie wniosłyby do sprawy, bo raczej było to po prostu kwestią "w złym miejscu, o złym czasie" niż WH. Kamcio1 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 8 Października 2018 #519614 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Sprawdzałam demo, czysto. Gra na słuch. Ub. Kamcio1 dodał reakcję 1 Zgłoś @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moderator Madziaa<3 Napisano 8 Października 2018 #519615 Moderator Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi