Szymuś Napisano 11 Października 2018 #519747 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2018 2. Gracz, który dostał bana z powodem innym niż screenshoty, ma 7 dni na napisanie odwołania - Nie miałem nawet opcji się odwołać na ten temat.. Próba założenia konta 30.09.2018 , potwierdzenie na maila przyszło mi 05.10.2018 , próbowałem skontaktować się z kimś z supportu lub raczej kogoś z uprawnieniami moderatora ,lecz żadnego odzewu z ich strony (mogę dodać screeny) .Twój nick podczas grania (Jeżeli ban jest na innym nicku również go podaj.): SzymekGodzina, data zdarzenia: 30.09.2018 - 13:38:01 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Szymek [AMXBans] Powod: 'ab' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1729723013' Mapa: cs_assaultOpis zdarzenia: W pewnym momencie grania dostaje bana za powód wymieniony powyżej .STEAM_ID / IP:'STEAM_2:0:1729723013' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 11 Października 2018 #519750 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Otrzymujesz UB bo na tym nicku są dziesiątki innych banów, ale albo kup steama i wtedy graj z tym nickiem, albo zmień nick by uniknąć takich sytuacji w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wQ. Napisano 11 Października 2018 #519751 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2018 Zostałeś odbanowany przez administrację Pochylnia.pl! Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Administracja Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi