PrawoWilkaNsZ Napisano 24 Października 2018 #520087 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2018 Nick na serwerze: PrawoWilkaNsZ Wiek: 22 Znajomość AMXX: 9/10 Doświadczenie: Posiadałem swój serwer cs 1.6.Byłem milion razy administratorem na wielu różnych serwerach. Staż w CS'a: koło 11-12 lat(z dużymi przerwami) SteamID: STEAM_0:0:60603218Link do profilu na banid:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:60603218 Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/PrawoWilkaNsZ/145.239.237.104:27425/ Kontakt: steam:PrawoWilkaNsZ Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Mogę być bardzo długo na serwerze.Posiadałem swój serwer jak i wiele adminów.Nikogo nigdy nie faworyzuje i staram się wysłuchać dwóch stron.Macie mało adminów więc chętnie pomogę :).Niestety na mój minus wychodzi aktywność na forum i czas przegrany w grze ,ale jestem pewny że nadrobię to jeśli uda mi się zdobyć admina.Myślę że niektórym graczom przyda się trochę rygoru :D.Uważam się za sympatyczną i kulturalną osobę ,ale nie mi to oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zjarany Zgr3deK Napisano 24 Października 2018 #520089 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2018 powiem tak Bede jak narazie op a dlaczego AMXX skala od 0 do 8 staż na + Steam może masz ale jak na razie napraw go i pograj na nim troche wiek forum to mały pikuś ale tu dam -/+ no to najważniejsza część podania GT a bez tego konto jest pod podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Października 2018 #520137 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Zapraszam na rozmowę na TS3. Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Października 2018 #520138 Administrator Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2018 Temat został zamknięty przez moderatora. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzja zaraportuj ten post. Pozdrawiamy, Ekipa Pochylnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi